Heel simpel gezegd: iedere consument heeft tot 14 kalenderdagen na ontvangst van zijn bestelling de tijd om aan te geven zijn bestelling geheel of gedeeltelijk te willen retourneren. En na aanmelding van de retour heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen naar de webwinkel. Dat is dus ook bij ons het geval. Omdat er misschien toch nog wat onduidelijkheden zijn, lichten wij ons proces en uitzonderingen graag toe.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het ontvangen product retour te sturen. Je krijgt van ons dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van naar de webwinkel zijn in principe ook voor onze rekening.

Het ruilen van producten is bij ons niet standaard mogelijk, maar neem gerust contact op voor de mogelijkheden via klantenservice@dielco.nl.

Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via klantenservice@dielco.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Het is niet perse noodzakelijk het standaard Europese herroepingsformulier te gebruiken om producten te retourneren. Wil je toch gebruik maken van het standaard Europese herroepingsformulier? Vul het herroepingsformulier correct in en verstuur het ingevulde formulier binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling naar klantenservice@dielco.nl of per post naar Floody, tnv. Dielco, Steenzolder 3, 8102 DR, Raalte.

Na aanmelding van de retour betalen wij binnen uiterlijk 14 kalenderdagen het volledige orderbedrag terug. Dielco behoudt het recht om kosten in mindering te brengen bij beschadigde producten.

In de wet zijn specifiek een aantal producten opgenomen welke zijn uitgezonderd van de standaard regels met betrekking tot herroeping en retourneren. Dat zijn onder andere producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn.

In ons specifieke geval betreft deze uitzondering voor de producten van Pepperwall, noSound en overige op maat gemaakte producten, aangezien we deze producten voor onze klanten specifiek bestellen. Producten van deze merken die je via deze webwinkel koopt worden op maat gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.